Délután egy személygépkocsi és egy megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze Dorogon. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó szolgálati személygépkocsinak  - írja a police.hu.

A mentőszolgálat munkatársai négy sérültet szállítottak kórházba, ketten közülük a Budaörsi Rendőrkapitányság beosztottjai, akik egy személygépkocsit akartak ellenőrzés alá vonni, amely nem állt meg a rendőrök jelzésére sem Pilisvörösváron, sem azt követően. Az egyenruhások Dorog belterületén közlekedtek, amikor a jelenlegi információk alapján a Bécsi út és Mária utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó szolgálati személygépkocsinak.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta a Bécsi út balesettel érintett szakaszát. A Budapest felől érkezők a Gorkij úton, a Tokodaltáró felől közlekedők az Esztergomi úton át tudnak. A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.