Teljes szélességében lezárták este háromnegyed 8-ig Budapesten a Gyáli út belvárosba vezető szakaszát pénteken, mert a Gyáli út és az Ecseri út találkozásának közelében egy személyautó villanyoszlopnak ütközött – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján. Az autóban csak a sofőr utazott, akit könnyebb sérülésekkel a mentők kórházba vittek. A járműből az úttestre folyt az üzemanyag, a villanyoszlop pedig az úttest fölé lóg (ld. a lenti képen). A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a Gyáli út befelé vezető szakaszát teljes szélességében lezárták, de az út estére ismét járhatóvá vált.

Két személyautó karambolozott Göd belterületén a 2-es főúton is pénteken délután – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Az elsődleges adatok szerint a balesetben négyen megsérültek. A helyszínelés idejére Vác irányában a fél pályát lezárták.

Eközben megindult a forgalom a 45-ös úton késő délután Hódmezővásárhelynél, ahol korábban előzés közben egy személyautó csapódott fának – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szenti Szabolcs szerint egy személygépkocsi sofőrje egy másik autó előzése közben három kilométerre a várostól letért az útról, és egy fának ütközött. A balesetben a jármű a felismerhetetlenségig összeroncsolódott (ld. a fenti képet), az autó sofőrje megsérült, a mentők kórházba vitték.