horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hét halott babát talált a rendőrség kartondobozokban

2014.04.14. 11:32

Hét halott csecsemőt talált a rendőrség egy családi házban Utah-ban. Hat gyermek teteme különböző kartondobozokból került elő. A feltételezett anyát, Megan Hustmannt a rendőrség letartóztatta. A 39 éves asszonyt azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt tíz évben hozta világra a gyerekeket, akiket megölt és elrejtett a garázsban – írja a Nydailynews.com.

2
Fotó: Utah County Jail

A rendőrséget a nő exférje riasztotta, aki – állítása szerint – épp a garászt takarította, mert vissza akart költözni az asszonyhoz, amikor egy dobozban egy baba holttestére bukknat

A nőnek és férfinek egyébként három lányuk is van, akik 13 és 20 év közöttiek és ugyanabban a házban laknak, ahol a csecsemőtesteket találták. 

A szomszédoknak nem tűnt fel semmi: sem a pár furcsa viselkedése, és még a nő terhességei sem. 

A rendőrség letartóztatta a nőt, és DNS-mintát vettek tőle és ex-férjétől is. Azt gyanítják, talán pont ő az apa. A csecsemők hulláit pedig orvosszakértő vizsgálja, hogy megállapítsák a halál pontos okát.