Holtan találta meg egy kutatócsoport azt a 22 éves fiatal lányt, aki egy hónapja magából kikelve, sikítva rohant el otthonról.

A hozzátartozók hasztalan járták egy hónapon keresztül az erdőt nap mint nap az egy hónapja eltűnt fiatal lány nyomában, a bizonytalanság csak most ért véget – írta meg a Blikk

„A hét végén csöngetett be egy rendőr, hogy valószínűleg megtalálták Hajnit. Sajnos igaz volt a hír" – mondta el a Velvetnek az édesanya, P.-né Zsuzsanna. „A lányomat 500 méterre a háztól a Zagyvában találta meg egy szolmiki kutatócsoport, akik nem nézték tétlenül, hogy a rendőrség már nem keresi a lányunkat, és maguk indultak a felkutatására. Sajnos sikerrel jártak." 

Az anya szerint biztos, hogy a lánya nem lett öngyilkos, de tanácstalan, hogy mi történhetett, mert a rendőrök a nyomozásra hivatkozva egyelőre azt sem árulták el neki, hogy mióta lehet halott Hajnalka. Eközben azonban a Blikk úgy értesült, hogy "élet kioltására alkamas tárgyat" találtak a lány holtesttéhez közel, becsomagolva. 


Nagyobb térképre váltás