A 37 éves férfi stöbbször tiltakozott a kaposvári börtön egyes cellái ellen. Ellenkezése odáig fajult, hogy előbb nekirontott a börtönőröknek, majd miután a bv-sek földre vitték és megbilincselték, megfenyegette őket, értesíti rokonait, akik majd ellátják az őrök családtagjainak baját, míg felügyelőivel maga bánik el szabadulása után: fejszével vágja szét a fejüket, ha kiszabadul. – írja a Sonline.hu.

A többszörösen büntetett előéletű, jelenleg előzetesét Vácon töltő férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak és zaklatás miatt emelt vádat a járási ügyészség. A nyolc általánost végzett, saját bevallása szerint a kaposvári éjszakában alkalmanként munkát vállaló vádlott pere szerdai kezdetén kijelentette, nem érzi magát bűnösnek, szerinte csak a börtönőrök, a rendőrség és az ügyészség összejátszásának áldozata, sőt, úgy vélte, már az ítélet is megszületett ügyében, így elfogultsági indítványt nyújtott be a bíróság és a vádhatóság ellen. A férfi valóságos ámokfutást rendezett a bíráóságon, azt álíltva, hogy az őrök verték és csicskáztatták a fiatalokat, és ő passzívan viselkedett velük. 

„A bv-sek ütik a fiatalkorúakat, csicskáztatják őket – magyarázta kiabálva –, a kint majd megbeszéljük pedig azt jelentette, hogy kihívtam őket egy barátságos versengésre az edzőcsarnokba... Azt pedig értse meg, tisztelt bíró úr, nem kerülhetek akármelyik zárkába, ugyanis nekem bejegyzett haragosaim vannak odabent..." – írta beszámolójában a megyei lap. a tettéről azonban kamerafelvétel is készült. A férfi jelenleg előzetes letartóztatását tölti Vácon.