Megkezdődött a forgatása annak a dokumentumfilmnek, amely a lehető leghitelesebben próbálja rekonstruálni az egész országot megrázó 2009. január 7-i csepeli kettős gyilkosságot és a gyilkosok motivációit – értesült a Csepel.info.

A  filmben állítólag a tragikus iskolai eseményeket színészek játsszák el: a portál információi szerint már ki is választották ehhez a szereplőket. Amennyiben sikerül a forgatás az eredeti helyszínen, az is egyértelművé válhat, hogy mennyire valótlan volt a bűncselekménnyel gyanúsítottak védekezése, és miért döntött úgy a bíróság, hogy D. Gábort is életfogytiglani börtönre ítéli.

A kivégzésszerű kettős emberölés a magyar és az európai kriminalisztika történetében is teljesen egyedülálló volt, mivel magát a bűncselekményt az egyik áldozat diktafonra vette fel. A per során az is kiderült, hogy a két gyilkosságot elkövető K. Tamás és bűntársa, D. Gábor aprólékosan kitervelhették tettüket. Ha nincs a diktafonos felvétel és Kun Tamás véletlen kézlövése, talán mindketten megúszhatták volna a tettüket.