Fürdőruhás fotózást hirdetett, majd elkábította a hirdetésre jelentkező lányt és szexuális szerepjátékokra kényszerítette az a 29 éves tatai férfi, aki a múlt héten egy brit rendszámú autóval rendőrök elől menekülve okozott balesetet – olvasható a rendőrség honlapján.  

Mint a Velvet elsőként megírta, miután a férfi a budapesti Csömöri úton nekicsapódott egy busznak, menekülni próbált, de a rendőrök elfogták. Sérülései miatt azonban a mentők kórházba szállították.  

A police.hu közleménye W. Csaba egy internetes portálon hirdetést adott fel, amelyben fürdőruhás reklámfotózást vállalt. Egy lány jelentkezett a hirdetőnél és 2014. április 26-án találkoztak egy Budapest XV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában, majd egy ingatlanba mentek, amit a férfi pár órára bérelt ki. A nőt többször itallal kínálta, amelybe bódító hatású szert kevert, majd a kábult fiatalt budai lakásába vitte át. A sértett bódult állapotát kihasználta, szexuális szerepjátékokra kényszerítette és többször bántalmazta.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, az illetékes bíróság 2014. május 2-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.