Egy szörnyű kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét fogta el a rendőrség 2014 áprilisában. Urbán Tamás a Velvet rendelkezésére bocsátotta archív felvételeit a 19 évvel ezelőtti gyilkosságról. A fotókon jól látható, ahogy a rendőrök helyszínelnek a felforgatott lakásban, látszik a gyilkos fegyver is. Nézze meg a galériát, majd görgessen lejjebb a kettős gyilkosság történetéért!

1995. május 21-én találták meg egy idős pár holttestét a budapesti Emília utcában. A késeléses gyilkosság ügyét nem sikerült felgöngyölíteni, a nyomozók 1997. május 9-én megszüntették a nyomozást. 2014-ben több régi megoldatlan ügyet leporolt a rendőrség, ennek során jöttek rá, hogy az áldozatok nem dohányoztak, mégis találtak a lakásban cigarettacsikket. Ennek DNS-vizsgálata során jutottak el W. Csaba Lászlóhoz.

Kiderült, hogy egy tartozás miatti szóváltás vezetett a kettős gyilkossághoz. Az elkövető az idős férfi nyakában hagyta a kést, és a lakás módszeres átkutatása után Sepsiszentgyörgyre távozott. A most 38 éves férfi beismerte a gyilkosságot, és részletes vallomást tett. Őt több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják. A gyilkosságról és az elfogásról bővebben korábbi cikkünkben olvashat.