Saját sírját ásatta meg volt élettársával

2014.05.08. 10:45 Módosítva: 2014.05.08. 10:58

Emberölés kísérletével és kényszerítéssel vádolták meg azt a férfit, aki tavaly áprilisban mellkason szúrta élettársa ismerősét, előtte hónapokkal pedig gyermekei anyjával ásatta meg a saját sírját. A támadó előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségre hivatkozva a Hír24.

A férfi 2007 óta élt kapcsolatban egy 24 éves nővel, akitől 2 gyermeke született. A férfi sokat ivott, és részegen bántalmazta élettársát. A nő ezt megunta, elköltözött a férfitől.

Ám húsvéthétfőn a férfi megjelent a volt élettárs lakásánál, ahol egy férfit is talált. Emiatt jelenetet rendezett, és szólt a nőnek, hogy este 10 körül visszamegy. Napközben ivott, majd elindult az otthon, betegen fekvő nőhöz, akinél ott maradt ismerőse, mert a nő tartott volt párja agressziójától.. A történet a kapuban folytatódott, ahol a féltékeny ex a férfiismerőst a karján keresztül mellkason szúrta. A férfi elmenekült, ám a támadó egészen a város központjáig üldözte.

A kihallgatások során kiderült, hogy 2012-ben a férfi élettársát többször megrúgta, illetve lábon szúrta. A nőt arra kényszerítette, hogy a kutyaól mellett ássa meg a sírját. Szerencsére két arra járó megállította a férfit.