Megölték a pénteki érdi lakástűzben holtan talált két embert – tudta meg a Velvet. A rendőrség megerősítette lapunk információját.

Információink szerint a két áldozat egyikét leszúrták, a másiknak szétverték a fejét. A házat felgyújtották. Úgy tudni, rendkívüli esetben az is megeshetett, hogy egy veszekedés során az egyik ember felgyújtotta a házat. Nem zárható ki azonban az sem, hogy külső gyilkos követte el a bűncselekményt. A rendőrség jelenleg is az épületnél helyszínel, a környéket lezárták. 

Beluzsárné Belicza Andrea kérdéseinkre válaszolva elmondta, a helyszíni és halottszemlét megkezdték, ez jelenleg is folyamatban van. „A bevont orvosszakértő szerint a két ember halálát idegenkezűség okozta, ezért emberölés miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás indított a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Kérdésünkre a szóvivő elmondta, ellenőrzőpontokat nem állítottak fel, az elhuntyak sérüléseiről pedig nem nyilatkozhat, mivel a halottszemle még folyamatban van és az elhunytak boncolását rendeli majd el a nyomzóhatóság. Az első hírek arról szóltak, hogy az érdi tűzoltók egy lángoló tetejű családi házhoz vonultak ki a Szilfa utcában. Az oltás során találtak rá a két testre.