A Megasztárban, az X-Faktorban és a Való világ 4-ben is próbálkozott korábban az a fiatal, akinek édesapja, a 47 éves T. Lajos két embert megölt, kettőt pedig súlyosan megsebesített Magyarbánhegyesen csütörtökön délután – értesült a Velvet. Információink szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi fia, Tarsoly Arnold pénteken megy meglátogatni az apját a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra. Helyszíni tudósítónknak Tarsoly Arnold nem kívánt nyilatkozni. T. Lajos Facebook-profilja alapján az egykori megasztáros Ásós Attilát is ismerte, több fotó is tanúsítja, hogy kapcsolatban álltak egymással. A Magyarbánhegyesen élő zenészt már kerestük, de egyelőre nem értük utol telefonon.

Mint arról lapunk beszámolt, T. Lajos csütörtökön késő délután rálőtt volt élettársára, annak barátjára, illetve volt élettársa édesanyjára, és az ő élettársára. A 34 éves, szíven lőtt J. Csaba és a 49 éves M.-né G. Irén azonnal meghaltak, míg a férfi korábbi élettársáért, a 27 éves, várandós, több haslövést kapott M. Adriennért, illetve a 60 éves R. Józsefért még harcolnak az orvosok. T. Lajost a történtek után azonnal keresni kezdte a rendőrség, de a férfi végül önként adta fel magát pénteken háromnegyed ötkör a békéscsabai rendőrségen. A Blikk értesülései szerint elképzelhető, hogy a vésztői férfi szerelemféltésből gyilkolt, miután megtudta, volt élettársa négy hónapos terhes új párjától. Más feltételezések szerint gyermek-elhelyezési per állhat a lövöldözés hátterében. A Blikk információi szerint a gyilkosságot végignézte T. Lajos és M. Adrienn ötéves közös lánya is.

A Délmagyar.hu egy korábbi cikke szerint Tarsoly Arnold korábban az Új Színház stúdiós növendéke volt, szerepelt az Álom.net című filmben, majd 2010-ben a Megasztárban próbálkozott. Még ugyanebben az évben a Való világ 4-ben is indult, ám a villába már nem tudott beköltözni, a nézők ugyanis Leonidaszt szavazták be. 2011-ben az X-Faktorban is kipróbálta magát, de csak a Mentorok házáig jutott el. Arno Thee néven egy dala is megjelent a YouTube-on Painful World címmel.