Lezuhant fiú: Hiába van jól, még nem hallgatták meg a rendőrök

2014.05.26. 17:40

Még nem hallgatták meg a rendőrök Sámson Krisztiánt, azt az iskolájában a társai szeme láttára lezuhant kamaszt, akivel múlt héten a Velvet készítette az első interjút, mióta felébredt a kómából. 

A 17 éves fiú a harmadik emelet korlátján esett át, az iskola aulájába térdre zuhant. Még a helyszínen újra kellett éleszteni, súlyos sérülésekkel, életveszélyes állapotban szállították kórházba, két térdén és a két combján nyílt törése volt, betört a feje, eltört az állkapcsa, megsérült a veséje, a lépe és a tüdeje. A kórházban kómába esett, és életveszélyes főütőér-repedése miatt életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Csupán 50% esélye volt a túlélésre, mégis erősnek bizonyult a szervezete, és egy hónap után magához tért. A Velvet elsőként beszélt vele a balesete után, a rendőrség azonban azóta sem hallgatta ki.

„Nagyon szeretnénk, ha végre pont kerülne az ügy végére és megtudnánk ki a felelős, ám csak annyit tudunk, hogy a rendőrség nyomoz. Hiába kommunikál már rendesen Krisztián, azóta sem keresett meg minket sem az iksola, sem a rendőrség” – mondta el a Velvetnek a fiú édesanyja, aki leginkább azért várja a nyomozás lezárulását, mert a biztosítóval csak azután tudják rendezni az anyagiakat. 

Megkerestük az illetékes Fejér Megyei Rendőrkapitányságot is, hogy mikorra tervezika fiú meghalgatását, de a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adtak infomációt.