Nem csak a netes társkeresőn megismert nő érzelmeivel játszott a vádlott, hanem már a második randin meg is lopta – írja a heol.hu.

A bűncselekményt az ügyészi vád szerint egy ózdi születésű, 30 éves férfi, K. Péter követte el, aki viszonylag fiatal kora ellenére már különös és többszörös visszaesőnek minősül, tájékoztatta a heol.hu-t a Konkoly Thege László, a Heves Megyei Főügyészség sajtószóvivője, főügyészségi ügyész. A férfi  tavaly augusztus 15-én egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg a sértettel, akivel személyesen először az ezt követő nap délutánján találkozott.Másnap, 17-én este ismét randevúztak Egerben, az Érsekkertben. A vádlott – rövid ismeretségük dacára – addigra már elnyerte a hiszékeny sértett bizalmát, így beszélgetésük során megtudta tőle a bankkártyája PIN-kódját.

A nő figyelmetlenségét kihasználva kilopta a bankkártyáját és 1000 Ft-ját. A férfinak nem sokkal éjjel 11 óra előtt eszébe jutott, hogy azonnal faxot kell küldenie valakinek, ezért otthagyva a hölgyet elsietett a Széchenyi utca irányába. A nőben ez sem keltett gyanút, pedig a vádlott viselkedése legalábbis szokatlan volt. A sietősen távozó vádlott a főutcán egy bankautomatából – több próbálkozással – végül összesen 70.000 Ft-ot vett fel a sértett számlájáról, majd visszament a türelmesen várakozó hölgyhöz és a lenullázott bankkártyát észrevétlenül visszacsempészte a táskájába.