Mindig is kíváncsi volt egy nyomozás részleteire? Íme: Történetünk ezen a héten kedden esett meg, amikor is a kora délelőtti órákban tyúkokkal teli rakományával egy férfi Szőregre tartott, hogy ott továbbadjon az állatokon. Igen ám, de megérkezve azt vette észre, hogy bizony tíz láda, mintegy negyven tyúk kiesett az autója csomagteréből.

Ekkor azonnal visszafordult Szegedre, ahonnan indult, hátha még megtalálja a baromfikat. A férfi azonban csak a leesett ládák elvonszolásának nyomait találta meg, amik egy kertes házhoz vezettek. 

Azonnal hívta a rendőröket, akik némi kutakodás után meg is találták a tyúkokat, amit a tolvajok gondosan egy kukába rejtettek el.

„A rendőrök által a helyszínen tartott adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként kiderült, hogy a gyanúsítottak az utcában talált ládákat bevitték a házuk udvarára, majd a tyúkok egy részét eladásra kínálták a szomszédoknak.K. Jánost, az ifjabb K. Jánost és K. Mátyásnét a szegedi nyomozók gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából előállították." – olvasható a Police.hu közleményében. Az élve maradt tyúkok pedig végül visszakerültek az eredeti tulajdonoshoz.