Ketten megsérültek, amikor egy mentőautó és egy személyautó összeütközött Budapesten, a III. kerületben pénteken reggel – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletese. Pap Judit elmondta: a mentőautó megkülönböztető jelzéssel haladt, amikor a Lajos utca és a Galagonya utca sarkán egy személyautóval ütközött. A rendőrség információi szerint a balesetben ketten sérültek meg.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – tette hozzá az ügyeletes. Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta: egy 40 év körüli férfit, a személyautó sofőrjét, valamint a mentőautó 30 év körüli doktornőjét könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A Kossuth Rádióban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása alapján azt mondták: a baleset miatt a környéken nagy a torlódás.

Frissítés: Elgázolt egy idős nőt egy motoros pénteken reggel Budapesten, a III. kerületi Lajos utcában, nem messze egy korábbi baleset helyszínétől – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta: az asszonyt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Az MTI helyszínről származó információi szerint az elgázolt nőt annak a mentőautónak a dolgozói látták el a helyszínen, amely nem sokkal korábban karambolozott a közelben, ahogy ez a lenti képen ez látható: