Tíz év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltáltsra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki éveken át molesztálta szexuálisan nevelt lányát. Az ítélet nem jogerős.

Felkavaró részletek a hajtás után. 

A vádlott (K. A.) élettársával együtt nevelték közös gyermeküklet és a nő előző házásságából zármazó lányát. A vádlott régóta cukorbeteg, rendszeres inzulinkezelés alatt áll. A férfi a család valamennyi tagjával szigorúan bánt, nevelt lányával kimondottan szigorú volt, nem engedte sehova, a fiúktól tiltotta, még barátnői is alig voltak.

A kislány 6. osztályos volt, amikor az akkor 27 éves férfi megkérdezte tőle, hogy megujjazhatja-e. Miután a  lány nemet mondott a férfi inzulinnal lőtte mbe magát, ami miatt rángatózni és remegni kezdett, amitől a kislány megijedt. Néhány hónappal később amikor ismét ketten voltak a házban a férfi azt mondta a kislánynak, hogy csak akkor mehet át a barátnőihez, ha "belenyúlhat a nemi szervébe", ezentúl a nevelt lányát csak így engedte a barátnőihez a vádirat szerint. 

A férfi szexuális zaklatása idővel egyre durvább lett: volt, hogy azt kérte a kislánytól, hogy orálisan elégítse ki, majd erőszakkal rávette a szexuális együttlétre is. Ha a kislány találkozni akart valakivel, valamilyen szexuális szolgáltatást kellett cserébe nyújtania. 12 éves korától 15 éves koráig erőszakoskodott vele szexuálisan a nevelőapja, később már azt is követelte, hogy legyen a barátnője, mert szerelmes belé. A lány végül elmesélt mindent a barátnőjének, majd az édesanyjának, aki azonnal feljelentette a férfit.