A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt  folytat eljárást a 35 éves J. Imre és a 37 éves D. Béla a vád szerint megölt, majd egyikük udvarában elásott egy férfit, írja a police.hu.

2012 tavaszán D. Béla lakásán megjelent J. Imre és egy ismeretlen személy, akivel a 35 éves gyanúsított vitába keveredett.

J. Imre és a sértett dulakodni kezdett, majd a gyanúsított egy baltával többször fejbe vágta a férfit, aki az udvarra menekült. J. Imre a sértett után ment és kint egy kővel tovább bántalmazta, valamint fojtogatta. Az időközben földre esett férfit a gyanúsítottak közösen bántalmazták, majd D. Béla a sértett nyakára lépett. Az elszenvedett sérülésekbe az áldozat belehalt, ezután ásták el a helyszínen.

A rendőrség állampolgári bejelentés alapján kezdett nyomozni az ügyben 2014. áprilisában, és megtalálták a holttest maradványait. 

A Pest megyei rendőrök a gyanúsítottakat őrizetbe vették, az illetékes bíróság 2014. június 27-én elrendelte az előzetes letartóztatásukat.