Több közúti jelzőtáblát eltávolított és ezzel balesetveszélyes helyzetet idézett elő az ismeretlen tettes, akit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság keres– írja a Police.hu.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2014. július 1-jén, vélhetően a hajnali órákban több, Nyíregyházán kihelyezett közúti jelzőtáblát eltávolított illetve elfordított.

Az eltávolított táblák egy  „Behajtani tilos”, egy  „Gyalogosátkelés”, és egy  „Terelőút” jelzőtáblák, valamint a tettes elfordított egy  „Kijelölt gyalogos-átkelőhely” jelzőtáblát is.

Az eltávolított jelzőtáblákat az elkövető egy közelben lévő gimnázium kertjében hagyta.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen elkövetőről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon a 06-42/524-600 hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.