Fának ütközött egy személyautó a vecsési Fő úton, a balesetben a kocsiban egyedül utazó férfi beszorult a roncsba és meghalt – közölte vasárnap reggel a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője. Csámpai Attila szerint a külföldi rendszámú autót vezető középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a műszaki mentésen dolgozó monori hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezésekkel már csak a holttestét tudták kiemelni a roncsból.

A Velvet úgy értesült, hogy egy német rendszámú Forddal történt a baleset. Úgy tudjuk, az ütközés ereje akkora volt, hogy a kocsi kormánya a bal oldalról átkerült a jobb oldalra, de az autó első fele is totálisan megsemmisült, ahogy a lenti képeken látni.

Közben Villányban: Hárman megsérültek két személyautó frontális ütközésekor Nagyharsány és Villány között vasárnap – közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A karambolban egy ember súlyosan, kettő könnyebben sérült. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az esethez riasztott siklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.