Pszichológus hallgatta meg T. Lajos hároméves kislányát, Napsugárt, aki a családi házban rettegve hallgatta végig, amint apja golyót repít négy áldozatába, köztük édesanyjába is, írja a Blikk

A gyerek elmesélése szerint május 15-én este apja átment volt élettársához, majd vacsora előtt lefektette őt aludni a ház egyik szobájában. 

A kislány azonban nem aludt el, így végighallgatta, hogyan veszett össze édesanyja új élettársa, J. Csaba és T. Lajos. Hallotta, ahogy mindenki kiszaladt a házból, aztán üvöltöztek egymással, lövés dördült, valaki sírni kezdett, majd újabb lövések hallatszottak. Ezután T. Lajos beszaladt a házba, magához szorította a gyermekét, és kirohant vele a kertbe. Napsugár ekkor látta meg, hogy édesanyja, nagymamája, J. Csaba és R. József, a nagymama élettársa a földön hever, írja a lap.

Kérdésére apja csak annyit mondott, hogy elestek. A halálra rémült gyerek ezután már nem mert megszólalni.

Végh József kriminálpszichológus a Blikk kérdésére elmondta, hogy a kislány által elmondottak segíthetik az eljárást, és azt is hozzátette, egy ilyen idős gyereknek valószínűleg további beszélgetésekre és kezelésre lesz szüksége.