Nem találják a terhes magyar feleségét és gyerekeit lemészárló férfit

2014.07.21. 13:53

A Hír24 azt írja, Szúró-vágó fegyverrel meggyilkoltak egy állapotos magyar asszonyt és másfél, illetve ötéves kisfiát a múlt hét végén a párizsi régióban fekvő Perreux-sur-Marne-ban. Legalábbis ezt állapította meg a boncolást végző szakértő a Centre Presse című francia napilap internetes oldalán közölt beszámoló szerint.

A holttesteket péntek este találták meg. Az egyik áldozat egy romániai születésű, 36 éves héthónapos terhes asszony. Az asszony nővérének élettársa és egy szomszédasszony azt mondta, hogy a nő magyar volt, és Tinának szólították.

A 37 éves, romániai születésű, állítólag moldáv férj után nyomozást indított a párizsi rendőrség.

A négytagú család a Val-de-Marne megyei Perreux-sur-Marne-ben lakott egy kis ház kétszobás lakásában, az asszony nővérével és annak magyar élettársával együtt. az utóbb említett magyar élettárs talált rá a holttestekre. Péntek délután munkából hazatérve zárva találta a házat, így a szomszédoknál megvacsorázott, majd amikor éjfél előtt visszatért, ismét kulcsra zárt ajtó fogadta, ezért a tetőn át mászott be a házba.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozatok torkát elvágták, az asszonyt kétszer mellbe is szúrták. A rendőrök találtak egy kést, amelyről feltételezik, hogy a gyilkos fegyver lehetett.

A szomszédok elmondása szerint a házaspár az ötéves Antoine-nal és a másfél éves Raphaellel két és fél éve lakott a perreux-sur-marne-i házban. Semmilyen jel nem utalt arra korábban, hogy a házaspár rosszul élt volna.

A családapa és a feleség nővérének élettársa is építkezésen dolgozik. A gyilkosságok elkövetésével gyanúsított férfi pénteken nem jelent meg a munkahelyén, és azóta sem találják.