Újra megkeresték a rendőrök Kardos Lajost, a Soroksáron tíz hónapja meggyilkolt K. Krisztina férjét. A férfival telefonon felesége több naplóbejegyzését egyeztették – írja a Bors.

Arról kérdezték a férfit, hogy tavaly pontosan mikor nyaraltak a Balatonnál a feleségével. Majd azt, hogy milyen gyakorisággal vett részt céges bulikon a neje – nyilatkozta a Borsnak Kardos ügyvédje, Parti Ágnes. Kardos Lajos elmondta, hogy negyed-, félévente volt céges buli a biztosítónál, ahol Krisztina dolgozott. A felesége nem mindegyiken vett részt, de ha elment, a férj legkésőbb éjfélkor érte autózott. Mindig ő vitte haza. Az ügyvédnő elmondta, Krisztina naplót vezetett arról, hogy mikor, mit csinált. Annyira, hogy még azt is külön lejegyezte, ha például vasalni készült, vagy mikor érkezik új áru egy női ruhaüzletbe.

K. Krisztinát szeptember 25-én este futás közben támadták meg, vélhetőleg több tettes végzett vele. Kezét-lábát összekötözték, majd zsineggel megfojtották. A bicikliúttól néhány méterre találták meg a holttestét.