A szerb rendőrség július 28-án  kereste meg hivatalosan a Bács-Kiskun Megyei Rendőr főkapitányságot, a 15 éves szabadkai Juric Tijana eltűnésének ügyében, írja a Baon.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a lány július 26-án a hajnali órákban tűnt el a szerbiai Bajmok település sportpályájáról egy közösségi rendezvény után. Tartózkodási helye azóta nem ismert, a szerb rendőrség szerint elképzelhető, hogy Magyarországon tartózkodik.

Személyleírása:  170 centiméter magas, sovány testalkatú, barna hosszú hajú, szürkéskék szemű, anyajegy található a szája jobb felső részén. Eltűnésekor fehér rövid ujjú pólót, térdig érő világoskék farmernadrágot, és CONVERSE márkájú fehér bokacipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt Juric Tijanáról, annak tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a Bajai Rendőrkapitányság 79/540-100-as ügyeleti telefonszámán.