Továbbra is gőzerővel keresi a magyar és a szerb rendőrség a Bajmokról eltűnt 15 éves lányt, Tijana Juricot, írja a Bors. A szerb nyomozók szerint valószínűsíthető, hogy Tijana Magyarországon tartózkodik, több jel arra utal, hogy elrabolták.

„Tijana a barátaival volt egy focimeccsen. Elkérte egy barátjától a pulóverét, noha volt neki sajátja is. Felvette azt, a sajátját pedig a derekára kötötte. Azt mondta neki, hogy majd visszaadja a ruhadarabot. Éjfél után nagyjából 15 perccel indult el a barátjával és barátnőjével, mert éjjel egy órára haza kellett érnie. Elképzelésem szerint, amikor megérkeztek a Polet kávézóig, rájött, hogy még van ideje visszavinni a pulóvert. A sportpályától nagyjából száz méterre találkozott egy fiúval. Ezután befordult a sarkon, és eltűnt. Öt-hét percig nem tudni, mi történt vele, ez alatt az idő alatt veszett nyoma" - nyilatkozta az eltűnt lány apja.

Tijana hozzátartozóit legfőképp az nyugtalanítja, hogy megtalálták a lány tornacipőjét, s néhány körömdarabkáját is. A rendőrség azt közölte a családtagokkal, hogy a körmön két ember nyomát is megtalálták, most ezeket a mintákat elemzik. A kutatásba az Interpol is bekapcsolódott, továbbá hazugságvizsgáló szakemberek is rész vesznek a nyomozásban – egyelőre eredmény nélkül, írja a Bors.