2011 őszén három egyetemista 34 perces minidokumentumfilmet készített a napokban csak combinós gyilkosként elhíresült A. Áron Gergelyről. A felvételeket aHVG találta meg és tette közzé. 

A "Mi a cél" című dokumentumfilmet jegyző MTC.G Produkció a pénteki gyilkosság kapcsán a következő nyilatkozatot tette közzé:"Péntek délután egy 74 éves nő vesztette életét a Margit-híd budai hídfőjénél. Meggyilkolták. A hírek arról szólnak, hogy egy jogász végzettségű, drogos, alkoholista, paranoid, pszichopata hajléktalan a villamos elé rúgta.Igazából ennek a tragédiának van még egy áldozata. A. Áron Gergely. Egy ismeretlen számára csak egy név, csak egy céltábla, az elkövető, a gyilkos. Azonban aki kicsit is ismeri, az tudja, hogy ő már évekkel ezelőtt áldozattá vált. Egy negatív életút-spirál martalékává.Az Ő sztorijában az a rémisztő, hogy bárkivel megtörténhet. Pár csalódás, rossz döntések. „Nem kell sok, hogy valaki utcázni kezdjen...“ – ahogy ő maga is mondta. Sajnos a felelőtlen csavargó élet Áront a rabjává tette. Évek alatt egy ígéretes, ambíciózus fiatalemberből egy emberi roncs lett.Ezek a tények nem enyhítik tettének súlyosságát, csakelgondolkodtatnak. Áron nem a bírósági ítélet után fogja megkezdeni a büntetését, régóta fizeti tettének következményét." -idézi a Bors. 

A portréfilm a már lecsúszott 38 éves Áron Baracskáról történő szabadulása és rövid Kunigunda utcai kitérője után egy budai domb két romos fala között indul. Ekkor épp ide költözött be jogcím nélkül hajléktalan társaival Áron. A filmben ezután kronológiai sorrendben haladva Áron első gyerekkori emlékétől, a szülők válásán, a fiatalkori különórák okozta leterheltségen és sorsfordító döntéseken át újra megérkezünk a budai dombon a két romos fal közé. 

Mint megírtuk, a férfi múlt hét pénteken  a villamos elé lökött egy idős asszonyt Budapesten, aki a helyszínen életét vesztette.