A Velvet információi szerint a 46-os kilométerkőnél Szeged irányába tömegbaleset történt az M5-ös autópályán. Több sérült és halálos áldozata is van a balesetnek. Teljes útlezárás van.

Egy bolgár rendszámú kisteherautó két utasa halt meg, többen pedig megsérültek az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán történt hétfő délelőtti balesetben – közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője. Az ORFK kommunikációs közölte: a járműből két ember eltűnt, azóta is keresik őket. 

A sztráda főváros felé vezető oldalán haladó, utasokat szállító kisteherautó ismeretlen okból többször megpördült, majd a szalagkorlátnak ütközött. Két utas életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek, őket mentőhelikopterrel vitték kórházba. A legfrissebb információk szerint a balesetnek öt könnyű sérültje is van.

Az M5-ös érintett szakaszát mindkét irányban teljes szélességében lezárták. A rendőrség szerint a Budapest felé haladókat Örkénynél, a főváros irányából érkezőket Újhartyánnál leterelik a sztrádáról az 5-ös főútra, és azt tanácsolják, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat. Az MTI úgy tudja, hogy a környéken több kilométeres kocsisor alakult ki.