Többen jelentkeztek, hogy látták a Liszt Ferenc repülőtérről eltűnt angol fiatalt. - írja a Hír24.  A lány hozzátartozói kedden tették közzé felhívásukat, miszerint Zaharának délelőtt nyoma veszett Budapesten, gyógyszeres kezelés alatt áll, ezért nagyon fontos, hogy mielőbb megtalálják.

A lányt azóta többen látták, elsősorban a belvárosban, az V., a VI., és a VII. kerületben, az Akadémia utcában, Jókai utcában, a Podmaniczky utcában és a Nagymezőben, illetve azok környékén. Sajnos mindannyian csak később értesültek arról, hogy a fiatalt keresik. Elmondásuk szerint Zahara zavartan viselkedett, kába volt.

„Aki látja, azt hiheti, hogy be van drogozva, esetleg részeg, de ez nem így van, súlyos trauma érte, emiatt jelenleg gyógyszereket szed. Rokonok mentek érte a reptérre, de mégis kijutott, a várost nem ismeri. Bár angol állampolgár, ha nem is gördülékenyen, de beszél magyarul. Aki látta, segítsen neki, értesítse a rendőrséget, a mentőket vagy minket” – mondta a lapnak az egyik hozzátartozó. 

A Facebook bejegyzések tanúsága szerint Zahara a nagymamájához érkezett Magyarországra, aki Agárdon lakik, de hiába várta a reptéren.