Holtan találták a július végén eltűnt kiskunmajsai férfit, a holttestet egy csatorna partfalába vájt gödörben találták meg, csak a férfi feje látszott ki a földből. A haláleset körülményei különösek, bár a rendőrség tájékoztatása szerint idegenkezűségre utaló nyom nem merült fel az ügyben – írja a Baon.hu.

A július 29-én eltűnt férfi holttestét otthonához közel, mindössze pár száz méterre találta meg szerda reggel egy polgárőr.

A férfi tizenhárom évvel ezelőtt egy autóbalesetben elvesztette az egyik lábát. Amikor eltűnt, nem volt nála sem a mankója, sem a lábprotézise. A család és az ismerősök minden követ megmozgattak, hogy a férfi nyomára bukkanjanak. Többször átvizsgálták a környéket, sőt, a Baon.hu úgy tudja, az egyik szomszédos faluban is keresték a férfit, mert volt olyan szemtanú, aki azt állította, látta őt.

A jelenlegi információk szerint holttestet egy csatorna partfalába vájt gödörben találták meg, csak a férfi feje látszott ki a földből. A férfit ismerők közül többen nem tartják kizártnak, hogy ismerősük saját akaratából vetett véget az életének. Valószínűleg azon a helyen is keresték már az eltűnt férfit, ahol végül megtalálták a holttestét, ám a test az útról, illetve a csatornapartról nem látszódott.  A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a különös haláleset körülményeit.