„Nem loptam kolbászt!” – mondta a tatabányai férfi a szaruknak, amikor számon kérték, miközben beleharapott a méretes kolbászba.

Egy, a városhoz közeli birtokról tűnt el több kilogrammnyi vadhúsból készült kolbász, sonka, szalonna valamint pár üveg bor és pálinka. A tettes az ablakot betörve jutott be a melléképületbe, azon keresztül pakolta ki az élelmiszert. - írja apolice.hu.

A részleteket szó szerint idéznénk:

A gyanúsított több nyomot is hagyott maga után, ezen elindulva jutottak el a rendőrök a D. Gábor által használt épületig, ahol igazoltatták a 44 éves tatabányai férfit.

"Próbálta meggyőzni a járőröket, hogy nála nem találnak semmit, miközben egyik kezében kolbász, másik kezében egy üveg borral nyitott ajtót az egyenruhásoknak."

A házkutatás is megcáfolta a férfi által mondottakat:

"A kisházban kolbászdarabokat találtak a rendőrök, melyeket felismert tulajdonosuk."

D. Gábort az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség. A 40 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte