A történet egyszerű: a pasi átvert két nőt, ők bosszúból megfújták a kocsiját. De úgy tűnik, nem néznek elég filmet, visszatértek a tett helyszínére, ekkor persze elkapták őket a rendőrök

A szerelmet kereste az a komáromi férfi, aki végül nem csak azt, de az autóját sem találta meg. Történt ugyanis, hogy a romantikára szomjazó úr megismerkedett a 29 éves Cs. Nikolettával egy internetes társkereső oldalon. Két hónapon át leveleztek, a férfi ígéretet tett a nőnek, ha Németországból hazaérkezik, találkozik vele. Megbeszéltek egy randevút augusztus 12-re, egy Pest melletti faluban találkoztak, onnan indultak tovább Komáromba. Másnap a városban a pár kettévált, a férfi ugyanis egy másik nővel is találkozni akart, mielőtt visszautazik Németországba. A másik hölggyel való titkos találka után visszatért komáromi szálláshelyére, ahol a délután elfogyasztott alkohol hatására elfáradt és aludni tért. Este tíz óra körül ébredt fel a hotelszobában, de akkor Cs. Nikolettát már nem találta ott, ahogy az ablakon át kinézve autóját sem látta a parkolóban.

Kiderült, hogy Nikoletta megnézte a férfi híváslistáját, ugyanis gyanús lett neki a folytonos SMS-ezgetés. Megtalálta a nő számát, akivel új szerelme aznap délután találkozott, és felhívta. A két nő a hotelszobában találkozott, majd a 46 éves szlovákiai I. Mónika magához vette a sértett személygépkocsiját és Cs. Nikolettával szlovákiai otthonába hajtott. A két nő másnap délelőtt visszavitte az autót a hotelhoz. Ott fogták el őket a komáromi rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatásán Cs. Nikoletta elmondta, hogy a férfi munkát és házasságot ígért neki, de a gyanús üzengetés után felhívta a telefonszámot, amikre a férfi az üzeneteket küldte. A vonal másik végén I. Mónika vette fel a telefont. Gyorsan kiderült, hogy a férfi mindkettőjüket a nagy szerelemmel hitegette, ezért a két nő megbeszélte, hogy nem hagyják annyiban a dolgot. Szembesíteni akarták tettével a férfit, ezért találkoztak augusztus 13-án a hotelszobában. A tervbe csak azért csúszott hiba, mert a férfi olyan mélyen aludt, hogy a két nő nem tudta számon kérni őt az üres ígéretekért, így a lebuktatás elmaradt.

Cs. Nikoletta és I. Mónika ellen jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a férfinek pedig a nyomozók augusztus 14-én visszaadták autóját.