A Siófok-szerte jól ismert vállalkozót, K. László Csabát szombatra virradóra támadták meg és verték agyon. A férfi apósa a gyilkosság helyszínén, a kertvárosi családi ház bejáratánál mesélt a Blikknek  a történtekről.

„Ahogy mindig, aznap este is elindult a vejem a szokásos körútjára. Rendre végigjárta a boltjait, és a bevétellel tért haza. Így tett pénteken is" - mondta a lapnak, majd azt is hozzátette, a gyilkos feltehetően a ház körül ültetett fák és bokrok rejtekében állt lesben, és arra a pillanatra várt, amikor a férfi kiszállt a kocsiból. 

K. Lászlóról mindenki tudta, hogy minden áldott este ugyanazon forgatókönyv szerint gyűjti össze üzletei bevételét. Ezt az egyik alkalmazottja is megerősítette a Blikknek.

„Este kilenckor zárunk, Laci mindig pontosan ekkorra futott be: velünk, alkalmazottakkal együtt zárta a kasszát, és vitte magával a pénzt. Pontosan azért, hogy minket védjen, nehogy minket támadjon meg valaki" – mesélte a neve elhallgatását kérő eladó.

Azt egyelőre nem tudni, hogy szombat éjszaka mekkora összeg volt az áldozatnál, a lap információi szerint ez akár másfél millió forint is lehetett.

A meggyilkolt férfi felesége összeroppant a tragédia súlya alatt, így még a férje halálával kapcsolatos ügyeket sem tudja intézni, nyilatkozni sem tudott. K. Lászlónak két gyereke, egy felnőtt fia és egy lánya van.