Ámokfutás a Margit körúton: azonosították a BMW tulajdonosát, de nem találják

jon
2014.08.21. 15:00

A rendőrség megerősítette a Velvet információját, miszerint sikerült azonosítani a Margit körúti ámokfutó BMW tulajdonosát. Csakhogy a tulaj eltűnt. De egy ipari kamera rögzítette, merre menekült.

3

Mint megírtuk, a rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi annak a BMW-nek a sofőrjét, aki hétfőn kora este egy Volkswagennel ütközött össze a Margit körúton. A szemtanúk szerint a BMW nagy sebességgel a villamossíneken haladt, így a Volkswagen el sem tudta kerülni a csattanást. A VW vezetőjét a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, a BMW vezetője az ütközés után kiszállt az autóból, lezárta azt, majd kényelmesen elsétált a helyszínről.

2

Az ügyben közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ügyet jól ismerő forrásunk elismerte, hogy a rendszám alapján azonosították a BMW tulajdonosát, ám azóta sem találják. Eltűnt. Sem a lakhelyén, sem azokon a helyeken nem akadtak a nyomára, ahol rendszeresen megfordul. Azt a következtetésünket nem kommentálta, hogy bizonyára nem véletlen az eltűnése, hiszen ez is alátámasztja, hogy ő vezette a gépkocsit. Erre csak annyit jegyzett meg: "Valóban ennek a legnagyobb a valószínűsége, bár vezethette más is a gépkocsit. Igaz, az véletlen lenne a négyzeten, hogy mindketten egyszerre tűnjenek el". Azt az információnkat sem kívánta megerősíteni, hogy a baleset környékén akadt olyan ipari kamera, amelynek felvételén jól látható, hogy a BMW vezetője milyen irányban tűnt el a helyszínről. Ráadásul, úgy tudjuk, hogy azonosításra alkalmas lehet a felvétel.