horoszkóp

Jól ismerhette gyilkosát a siófoki vállalkozó

2014.08.21. 12:38

Törzsvendége volt az egyik elkövető, és a hírek szerint nem megfojtották, hanem egy vascsővel fejbe ütötték – újabb részleteket közölt a Sonline.hu a siófoki trafikos vállalkozó meggyilkolásáról.

Nem megfojtották, hanem vascsővel ütötték fejbe hátulról pénteken késő este a garázsánál K. Lászlót – értesült a Sonline.hu. Ez alapján lehetséges, hogy kirablói nem készültek gyilkosságra. Egyikük, L. Norbert, aki a vállalkozó kollégáinak tudomása szerint Siófok kiliti városrészében él, az autóban figyelt, a másik kettő a lakásánál várta a hazaérkező férfit. N. Tamás  a meggyilkolt vállalkozó barátai szerint törzsvendég volt K. László büféjében az úgynevezett Hernyó-soron.

A lap érdeklődésére többen, akik kiskora óta ismerték a gyanúsítottat, elmondták, egyenes út vezetett N.Tamás számára a bűnözői karrierhez. Egy középkorú férfi állítása szerint nehéz gyerekkora volt, az apja, aki egyébként rendőrként dolgozott,  gyakran verte, volt, hogy a nyílt utcán rugdosta. N. Tamás több alkalommal is ült már börtönben, a helyi lakosok úgy tudják, leginkább betörések, rablások miatt.

Az áldozat lakóhelyének közelében is felkavarta az indulatokat az eset, az ott élők, ahogy tudták, segítették a rendőrség munkáját, hiszen saját biztonságukat is veszélyben érezték. Szerintük nagyobb rendőri jelenlétre lenne szükség a környéken.