Az illetékes bíróság házi őrizetét rendelte el annak a 23 éves férfinak, aki a 2. számú főúton, Vác közigazgatási területén balesetet okozott a rendelkezésre álló adatok szerint – írja a Police.hu. Az Audi utasai egy házibuliból tartottak haza, és a Velvet információi szerint egy másik autóval versenyeztek, mikor a Hondának ütköztek, amiben öt fő utazott. 

Ahogy arról már beszámoltunk két személygépkocsi frontálisan ütközött össze szombat délelőtt a 2. számú főúton, Vác közigazgatási területén a 40. és 41. kilométerszelvény között. A baleset következtében 5 fő megsérült, 2 személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A váci rendőrök a helyszínen elfogták a baleset okozásával gyanúsítható Sz. Ákos 23 éves szécsényi lakost. A férfit előállították és közúti baleset okozása vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság elrendelte a 23 éves férfi házi őrizetét.

A baleset bekövetkezésének pontos okát és körülményeit a Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.