Halálra gázolt egy kerékpárost Welsz Tamás, ráadásul úgy, hogy Komár László ült mellette a kocsiban. Az eset több mint egy évtizede történt, eddig azonban nem igazán került nyilvánosságra. - írja a Blikk. A titkokkal teleírt könyvet Welsz exfelesége írja. A könyv kiadását egyetlen kiadó sem vállalta, ezért a nő úgy döntött, a tengerentúlon egy barátja segítségével bérel egy szervert, és a világhálóra teszi fel az írást.

Többek között a halálos baleset történetét is, ami a kilencvenes évek derekán történt a Tiszántúlon. Welsz Tamás akkoriban vásárolt magának egy amerikai GMC terepjárót, és elszegődött a rock and roll magyar helytartójához, Komár Lászlóhoz amolyan mindenesnek. Egyszerre volt a sofőrje, a testőre, a hangosítója és egy picit a menedzsere is.

Azon az éjszakán éppen egy fellépés után tartottak hazafelé, Komár pedig kissé kapatosan ült az anyósülésen, amikor a semmiből előtűnt a kerékpáros, akit száguldvaszinte fékezés nélkül elgázoltak. Miután kiszálltak, Welsz és Komár konstatálta, hogy az áldozat szörnyethalt, szerencsétlennek teljesen szétroncsolódott a teste. De hogy a botrányt elkerüljék, még mielőtt a rendőrséget értesítették, Welsz hívott egy autót, amely elszállította az előadóművészt a helyszínről. A többórás helyszínelés után Welszet is útjára bocsátották, néhány héttel később pedig lezárták az ügyet, és megállapították, hogy a kerékpáros hibázott, így senkit nem vontak felelősségre az ügyben.

Komár László özvegye, Krisztina jól emlékezett arra az időszakra, amikor Welsz Tamás volt a férje sofőrje. Welsz és a zenész barátok voltak. "A balesetre nem emlékszem pontosan, de annyi biztos, hogy Lacinak tanúként is meg kellett jelennie emiatt a Debreceni Bíróságon." - mondta.