Nagymamája nevelte azt a tizenöt éves kiskunhalasi lányt, aki barátjával eltervezte, hogy elteszik láb alól a kapcsolatukat ellenző ötvenkilenc éves nőt – írja a Baon.hu.

A 15 éves lányt már egy ideje a nagymama nevelte, édesanyja ugyanis eldobta őt, édesapja pedig külföldön dolgozik. Lapinformáció szerint a kislány beleszeretett a 19 éves I. Zsoltba, nagymamája viszont ellenezte a kapcsolatukat, mert szerinte a fiú nagyon megváltoztatta unokáját. A lány rosszul tanult, feleselt, nem segített a házimunkában. A Zsaru magazin szerint az asszony többször kilátásba helyezte, hogy eltiltja a lányt a fiútól, ha kell akár intézetbe is viteti. A fiatalok közti szerelem azonban nem hagyott alább, sőt egyre inkább összekovácsolta őket a tiltás. A szerelmes lány fejében már az öngyilkosság gondolata is megfordult, a fiatalokban egyre gyűlt a feszültség. A kislány időközben teherbe esett, várandósságát persze titkolta nagymamája előtt. Az asszony nem értette, hogy unokája mitől hízik. Az 5. hónapban egyre kellemetlenebbek lettek a kérdések, a nagymama még azzal is fenyegetőzött, hogy megrontásért feljelenti a férfit. A fiatalok ekkor határozták el, hogy „megszabadulnak” a nagymamától.

Július 17-én hajnalban a nagymama arra ébredt, hogy valaki ráül az ágyára, majd szúrásokat érzett a nyakán és a felsőtestén, vesetájékon. Az asszony ráfogott a pengére, ami eltört, a támadó elszaladt. A nagymama könnyű sérülésekkel megúszta a támadást, a tini barátja végül elismerte a támadást, bár állítása szerint nem sok mindenre emlékezett belőle. Azt is mondta, hogy néha van, hogy nem emlékszik dolgokra, és azt is, hogy a barátnőjét egyszer álmában fojtogatta.