Három komoly baleset is történt tegnap a magyar utakon, az M0-s autóúton két karambol is volt. A balesetekben egy ember életét vesztette, és többen megsérültek.

Baleset történt szerdán az  M0-s autóút 24-es kilométerénél, Dunaharaszti térségében. A balesetben egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze. A kisteherautó eddig ismeretlen okból ütközött neki az előtte haladó kamionnak, a furgon vezetője életét vesztette.

Összeroncsolódott egy személyautó a X. kerületi Mázsa térnél szerdán éjjel. Az autó lesodródott az útról, és egy sáros útszakaszon átcsúszva egy fának csapódott. A Velvet információi szerint az autóban ketten ültek, a vezető semmire nem emlékszik a balesetből. A súlyos sérült egy fiatal lány, akit a hátsó ülésről kellett kivágnia a tűzoltóknak, akit miután sikeresen kiszabadították a roncsból, a mentők kórházba szállították. 

Az M0-s autóúton összeroncsolódott és a tetejére borult egy személyautó az éjjel a maglódi kihajtó közelében. Az autó összeütközött egy mikrobusszal, felborult, majd a tetején csúszva a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben hárman sérültek meg.