Az elmúlt hetekben elszaporodtak a félmeztelen bolti lopások. Ezúttal egy 47 éves tatabányai férfi érkezett félmeztelenül egy bevásárlóközpontba, majd felvett egy pólót és megpróbált kisétálni benne az üzletből. 

A helybéli férfi szeptember 6-án sétált be a tatabányai bevásárlóközpontba póló nélkül, viszont kifelé már pólóban ment. A biztonsági őr látta, amikor megérkezett, és azt is, amikor el akarta hagyni az áruházat, ezért tudta, hogy a férfi ellopta a ruhadarabot – írja a Kemma.hu.

A biztonsági kamera által rögzített képeket visszanézve meggyőződött arról, hogy a 47 éves tatabányai férfi fizetés nélkül akart távozni az üzletből. A pénztárosokat megkérdezte, fizetett-e a pólóért valamelyiknél, de ahogy az egyik kasszás jelezte, nála vásárolt, viszont csak egy üveg italt fizetett ki, a rajta lévő póló árát nem adta oda neki.

A biztonsági őr értesítette a rendőrséget és az egyenruhások helyszínre érkezéséig visszatartotta a férfit. A járőrök tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A rendőrség a férfit szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.