Gyerekek bújtatták az ágy alatt az elítélt rokont

2014.09.14. 11:39

Családja az ágy alá rejtette a bíróság által keresett tatabányai férfit. Még a gyereket is ráültették a fekvőhelyre, hogy ne találják meg - írja akemma.hu.

Rongálás és garázdaság miatt letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy tatabányai férfit. Mivel a 22 éves elítélt nem jelent meg a bíróság által kijelölt helyen és időben, a tatabányai rendőrök vitték el a győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

A férfit szombaton fogták el a helyi egyenruhások. A terhelt családja körében épp otthon tartózkodott. Mikor meghallotta, hogy a rendőrök keresik, a lakás hátsó ablakán keresztül próbált elmenekülni, de ott már várták őt a járőrök, így az elítélt visszament a szobába. Az egyenruhások bementek a lakásba, de a szobaajtóban a férfi testvére a rendőrök útját állta és távozásra szólította fel őket. Közölte velük, hogy a helyiségben csak gyerekek tartózkodnak, és nem szeretné, ha a rendőrök látványa megijesztené őket.

A szobában a gyerekek az ágyon ültek. A járőrök megkérték őket, hogy álljanak fel a fekvőhelyről és menjenek ki a szobából. A rendőrök a matrac alatt, lepedővel letakarva megtalálták a keresett férfit.