Holtan találták azt az idős, 90 éves asszonyt, akinek hétfőn reggel veszett nyoma a budapesti MÁV kórházban – mondta el a Velvetnek a CS. M-né Ilona lánya, akit ma reggel értesítettek róla, hogy édesanyja – eddig tisztázatlan körülmények között – elhalálozott.

„Hétfő reggel hívtak fel a kórház belgyógyászati osztályáról, hogy nem találják az édesanyámat. Tisztában vagyok zavarodott állapotával, ezért biztos votlam benne, hogy nem szökött meg, csakis a kórházban lehet" – mondta el megkeresésünkre a hölgy. 

Értesüléseink szerint keresték a kórházban, de nem találták meg. Végül ma reggel hívták fel az idős nő lányát, hogy közöljék a hírt: édesanyját megtalálták, de elhunyt. A kórház a Velvetnek megerősítette, hogy eltűnt egy 90 éves női beteg eltűnését. A közlemény szerint amint észrevették, az osztály szakdolgozói azonnal jelezték az idős hölgy eltűnését a  VI. kerületi Rendőrkapitányságnak, amely megkezdte a keresését. "A beteget a kórház területén belül életfunkciók nélküli állapotban találták meg. A kiérkező reanimációs csoport megkísérelte újraélesztését, amely sikertelen volt. Jelenleg közigazgatási eljárás keretében folytatódik a halál körülményeinek vizsgálata" - áll hivatalos nyilatkozatukban.