Bár a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz, Felföldi Szabolcs – aki gyerekeket eresztett egymásnak, akik véresre verik ellenfeleiket – továbbra is várja a jelentkezőket küzdősportiskolájába, írja a Blikk.

„Szeptemberben Felföldi Szabolcs és Lacza Ádám újra rendezni akart egy gálát, amit sikerült megakadályoznunk" – idézi a lap Marian Györgyöt, a Magyar MMA Prémium Liga elnökét. „A szervező ugyanis nem tett eleget a sporttörvénynek és a védjegybitorlásról szóló szabályozásnak. Az, hogy megrendezhettek volna egy ilyen versenyt, azt jelenti, hogy mindenki elfordítja a fejét: a gyerekeket harcoltató egyesületek vezetői továbbra is szervezhetnek összecsapásokat."

A Blikk riportere magát szülőnek kiadva utánajárt, mire számíthat egy kisfiú, ha szülei az egyesületbe íratnák be sportolni. A válasz szerint fájdalomra, agresszióra és talán némi vérre is.

„Mindenféle korosztály jelentkezhet" – mondta a lapnak Felföldi Szabolcs,  aki szerint még jót is tesz a kicsiknek pár ütés. „A gyereknek csak előnyére válik, de azzal számolni kell, hogy itt kemény pofonokat kap. Az órákon testi fenyítés is van, de az MMA-harcosoknak ez hasznukra válik."