Kiborult a Paskál strandon meghalt kislány édesapja. A férfi a Facebookon követeli: találják meg a tragédia felelőseit. Gréta egy gyerektábor első napján fulladt a fürdő nagymedencéjébe még júliusban, ám az úszómester és a felügyelők sokáig még azt sem vették észre, hogy a kislányt elnyelte a víz – írja a Blikk

„Majdnem 8 hete történt, ezalatt nem sikerült felelősöket találni. Bár mindenki tudja, kik azok, élik életüket, mintha mi sem történt volna. Ez bármelyikőtök gyermekével megtörténhet!" – írta az édesapa, utalva arra, hogy a Babos Síklub oktatói a tragédia után is tovább hirdetik az új programokat és várják a kicsiket.

A család kirohanására a szervezők is reagáltak a közösségi oldalon. „A vizsgálatban érintett munkatársaink munkaviszonyát felfüggesztettük, annak ellenére, hogy eddigi munkájukkal mind a klub vezetősége, mind a szülők maximálisan meg voltak elégedve" – közölte dr. Babos Sándor, a klub vezetője, hozzátéve: együttéreznek a hozzátartozókkal és támogatják a gyászoló családot.