Szerdán reggel az M5-ös autópálya 103-as és 104-es kilométere között egy tehergépjármű Budapest felé közlekedett, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a szalagkorlátnak ütközött. A teherjármű a belső forgalmi sávokat foglalta el Kunszállás határában. A helyszínen történt második baleset szereplője már a helyszínelést végző rendőrautó volt, a Szeged irányába a belső sávot lezáró, megkülönböztetett jelzést használó járműnek egy Volkswagen személyautó hajtott neki, ezért egyszerre két balesetet is kellett helyszínelniük a rendőröknek – derül ki a Baol.hu cikkéből.

A balesetező jármű Romániából Angliába tartott, mikor sofőrje szerdán reggel elaludt a volánnál az M5-ös autópályán, Kunszállás határában. A kamion átszakította a két belső szalagkorlátot. A kamionban utazó két férfi szerencsére nem sérült meg.

A műszaki mentés több órán át tartott, mire a teljesen összegyűrődött szalagkorlátot el tudták távolítani az autópályáról. Csak ezután tudták megkezdeni a kamion műszaki mentését. Emiatt az autópálya mindkét oldalán lévő belső sávot lezárták.