A 38 éves Sz. Zsuzsanna 2013 novemberében, az egyik internetes weboldalon meghirdetett egy gyermek tanulószéket. A termék elkelt, a vevő ki is fizette a vételárat, azonban a megvásárolt áru nem érkezett meg, és a vevő pénzét sem látta viszont.

A gyanúsított még ebben a hónapban ismét értékesíteni akarta a széket, ezért ugyanúgy járt el, mint az előző vevővel szemben. Decemberben egy játékot és egy ugráló zebrát is kínált az internet segítségével eladásra. A két sértett ki is fizette előre az árat, azonban ugyancsak nem kaptak semmit. Idén januárban, egy tanulóasztaltól akart látszólag megválni, majd egy bölcső és egy hinta eladásával károsított meg jóhiszemű vásárlókat. A megalapozott gyanú szerint a legnagyobb tétel 2014. január 29-re esett. Az internetes weboldalon ekkor egy babakocsit hirdetett meg, melyért a sértett az előleget kifizette a megadott számlára, végül mégsem jutott hozzá.

 A Szombathelyi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a Szombathelyi Járási Ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte – írja a police.hu