Egy férfit gázolajlopás miatt fogott el a rendőrség, kihallgatása során viszont kiderült, illegális házfoglalóként napokig élt egy egy ácsi családi házban, ahol romos állapotokat és szemetet hagyott maga után. Saját bevallása szerint szándékában áll kitakarítani, csak hát nem talált seprűt. 

Órákkal a bűncselekmény elkövetése után is gázolajszagot árasztott B. Nándor ruhája, akit a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azzal gyanúsít , hogy szeptember 29-én hajnalban egy ácsi telephelyen parkoló teherautóból leszívott 40 liter gázolajat – írja a Kemma.hu. Két kannába töltve akarta elvinni a helyszínről a lopott gázolajat, viszont megzavarta a biztonsági őr, így a zsákmányt hátrahagyva menekülőre fogta. Nem sokkal később elfogták a rendőrök a 29 éves ácsi férfit. Gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy már régóta figyelte a telephelyet, ezért tudta, mikor van mozgás a teherautók körül. A gázolajat eladásra szánta.

A nyomozás során lett gyanús, hogy nem csak ezt az egy bűncselekményt követte el, hanem ő az, aki betört egy ácsi családi házba, és ott több napon át éldegélt. A férfi ezt is elismerte, és elmondta, szeptember 26-án költözött be a házba a tulajdonos tudta és engedélye nélkül, mert édesanyja elzavarta otthonról. Oda csak egy pokrócot vitt magával, viszont ottléte alatt megrongálta a bútorokat, és mikor eljött szemetet hagyott maga után.  B. Nándor azt állította, hogy az akadályozta meg a takarításban, hogy nem talált seprűt a házban.

A gyanúsított ellen üzletszerűen elkövetett lopás, rongálás és magánlaksértés gyanúja miatt folytat eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.