Weston-super-Mare-i otthonától nagyjából egy mérföldes (kb 1,6 kilométeres) távolságra, egy erdőben talált rá a rendőrség a 15 éves Josie Leigh Herniman holttestére, miután hétfőn este lakossági bejelentés érkezett hozzájuk, írja a Daily Mail. A lány a gyanú szerint öngyilkosságot követett el – osztálytársai, baráta Facebook-bejegyzése szerint azért, mert folyamatosan szekálták az iskolában. „Ha az iskolában békén hagytak volna, még mindig életben lennél. Te segítettél át a nehéz időkön, amikor engem bántottak. Te voltál a legkedvesebb, legbarátságosabb lány, akivel valaha találkoztam. Annyira szörnyű, hogy ilyen fiatalon elvesztettünk téged" – írta Facebookon a lány egyik barátja, Jerry Jackson.

Bár a lány barátai az iskolai zaklatásokat teszik felelőssé a lány haláláért, és az iskolát okolják, amiét nem tettek semmit, a rendőrség ezt a lehetőséget kizártnak tartja, mondván sem a tanárok, sem a lány szülei, sem a nyomozók nem tudnak arról, hogy a lányt szekálták volna az iskolában. Ugyanakkor nagybátyja, Joe Sheppard az alábbiakat írta a Facebookra: „Köszönjük a kedves üzeneket és a támogatást. Jü érzés tudni, mennyien szerették, és mennyien törődtek vele. Bárcsak láthatta volna. A családunkat lesújtották a történtek, még mindig nem akarjuk elhinni. A rendőrség elkobozta a mobilját és a laptopját, hogy átnézzék, úgyhogy akárki is szekálta, számíthat arra, hogy egyszer csak bekopognak az ajtaján. Igazságot fogunk tenni."

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy ittkaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.