Szeptember 15-én 18 óra 25 perc körül Baján, a Türr István hídon gázolt el egy férfit egy menetrend szerinti, Bátaszék irányába közlekedő személyvonat. A balesetben a férfi elhunyt. Mivel semmilyen azonosításra szolgáló okmányt nem találtak az áldozatnál, és a nyomozás sem vezetett eredményre, a rendőrség most a lakosság segítségét kéri a férfi kilétének megállapítása érdekében - írja a Bors.

Az ismeretlen férfi kb. 40-45 év körüli, 165 centimétermagas, zömök testalkatú. A baleset idején világoskék farmernadrágot, fehér Victory márkájú, tépőzáras sportcipőt, fekete bőrdzsekit, és fekete pólót viselt. Az egyik cipő erősen kopott, viselője feltehetően sántított. A bal vállán egy kb. 10 centiméteres Szűz Mária tetoválás látható.

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kéri, hogy aki az elhunyt személlyel, továbbá a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, munkaidőben hívja a 06-79/540-142-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen, éjjel-nappal hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikén.