Részegen ment haza egy 15 éves tatabányai fiú, akit annyira felhúzott a szomszédja, hogy késsel akart nekimenni. Még szerencse, hogy volt köztük egy ajtó. A nem mindennapi esetről a kemma.hu számolt be. 

A 15 éves fiú szeptember 6-án, a hajnali órákban a tatabányai társasház második emeleti lépcsőházában szóváltásba keveredett az egyik férfi lakóval, aki az ittas állapotban lévő szomszéd agresszív fellépésétől megriadva a lakásába távozott. A fiú ekkor a lakásuk konyhájában magához vett egy konyhakést, lement az első emeletre a férfi lakásához, akit trágár kifejezésekkel illetett, az ajtót ütötte, rugdosta, leköpte, sőt a kezében lévő késsel többször bele is szúrt.

A kés pengéje elgörbült, ezért a fiú magához vett egy másik kést, azzal a férfi lakásának bejárati ajtaját szurkálta, majd a lépcsőházban elhelyezett virágtartó állványt a rajta lévő virágokkal a férfi lakása ajtajának dobta, majd felborított a lépcsőházban két, a falhoz támasztott beltéri ajtót.

A járásbíróság a beismerő vallomást tett fiatalkorúval szemben 2 év fiatalkorúak börtönbüntetését szabta ki, melynek végrehajtását 4 évi próbaidőre felfüggesztette, illetve elrendelte a pártfogó felügyeletét.