18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mások szeme láttára lett öngyilkos egy agyonszekált kislány

2014.10.08. 12:17 Módosítva: 2014.10.08. 15:32

A Russian News-on azt írják, egy 13 éves orosz kislány feltehetően azért, mert osztálytársai agyonszekálták, öngyilkos lett. A kislány szülei moszkvai lakásának ablakából, a 13. emeletről ugrott ki, így azonnal szörnyethalt.

Azt, hogy kiugrik az ablakból és becsapódik, egy térfigyelő kamera is rögzítette. (Figyelem! A kamera rendkívül felkavaró képi tartalmat rögzített.)

A videó viszont nemcsak ezért durva, hanem azért is, mert azt, hogy a kislány a földre zuhan, közvetlen közelről nézte végig egy férfi, akit ez láthatóan nem rázott meg – pár másodpercnyi bámulás után egyszerűen elsétált a helyszínről. A videó elején pedig egy másik alak is feltűnik a háttérben, aki szintén hallhatta, vagy láthatta, hogy mi történt. 

További képekért kattintson ide.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt  kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.