horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Életfogytiglant kapott az anyját meggyilkoló tinédzser

2014.10.09. 15:40

Szerdán életfogytiglanra ítélte a bíróság azt a Corpus Cristiben élő 18 éves fiatalembert, aki megölte 50 éves anyját, majd megerőszakolta a holttestet. 

 "Azt hiszem, egy hullával veszítettem el a szüzességem" - jegyezte meg. Amikor Kevin Davist arról kérdezték, hogy mivel érdemelte ki anyja mindezt, a következőket válaszolta. "Semmit. Egy szörnyű és undorító ember vagyok." A videóra vett vallomásában arról is beszélt, hogy benyúlt a fejsebbe, hogy megállapítsa, anyja tényleg halott-e. A rendőröknek azt mondta, megbánta, amit tett, de nem csinálnmá másként. Állítása szerint már régóta fantáziált arról, hogy megöli anyját és testvérét. Ugyan ügyvédje próbált azzal védekezni, hogy a fiúnak mentális problémái vannak, de az ügyészség szerint ez nem bizonyítható, és maga Davis is azt vallja, hogy épeszű és pontosan tudja, hogy mit csinált, sőt, a rendőröknek azt is megemlítette, újból ölne, ha megtehetné.

KiiiTV.com South Texas, Corpus Christi, Coastal Bend